Team building

Team buildnig

Team buildingi so izjemno domiselni in brez konkurence. Horizontalni TB povezujejo pripadnike istega podjetjavertikalni pripadnike dobaviteljev in strank, mrežni pa pripadnike v posel vpletenih podjetij. Takšni, kot jih ponujamo, so zelo koristni za podjetje, udeleženci pa bodo zelo lepo nagrajeni za dosedanje delo in še posebej spodbujeni za naprej!
 
So dovolj domiselni, da zadovoljijo udeleženčeve potrebe po doživljanju, družabnosti, kulinaričnih užitkih, dejanskemu poznavnaju območja dogajanja, medtem ko je pravi učinek (efekt) team buildinga pravzaprav skrit v ozadju, v nezavestnem - še najbolje ga opazi neprizadeti opazovalec.
 
Na kratko nekaj pristopov, ki se lahko bolj ali manj prepletajovaja prestrukturiranja podjetja; priprava reklamnega spota za projekt, izdelek ali podjetje; selitev podjetja za 3 dni v tuj kraj in odkrivanje novega trga; izrazno komuniciranje; orientacijsko-rekreativni pristop; kombinacije vsega naštetega.
 
Med udeleženci steče nezavestna komunikacija z učinkom povečanja pripadnosti podjetju, odkrijejo se nove nadarjenosti (tudi nenadarjenost), odpravljajo se zaklopke v komnikaciji v podjetju/med podjetji.

Potek team buildinga dogovorimo/razkrijemo le ožjemu krogu zainteresiranih, tako da večjemu delu skupine ostane neznanka in presenečenje. Vašo skupino odpeljemo (avtobus, kombi, letalo, vlak) v kulturno krajno posebne sorte* ali na zanimivo destinacijo, ki omogoča izjemne rezultate team buildinga.
 
Izza vsakega team buildinga se skriva enkratno in pristno doživetje destinacije. Domiselnost vsakega team buildinga je tolikšna, da skupina in posamezniki nevede spletejo nove medsebojne relacije, se imajo izjemno lepo in zabavno ter na posebno izviren način spoznajo kraj/deželo izvajanja team buildinga, ki je običajno tudi turistično zelo zanimiva.